Woodkid naar AFAS Live

De Franse alleskunner Woodkid zal op 20 januari 2021 in AFAS Live in Amsterdam optreden.  De show in TivoliVredenburg op 20-10-2020 was binnen een dag uitverkocht. 

Woodkid – echte naam Yoann Lemoine – kan bijna alles. Hij is een multi-instrumentalist, zanger, grafisch ontwerper en regisseur. Woodkid regisseerde videoclips voor onder andere Pharrell Williams, Katy Perry, Taylor Swift en Lana Del Rey. De kroon op zijn werk is een visueel meesterwerk voor zijn single ‘Iron’, waarmee hij de wereld tevens kennis liet maken met zijn donkere en indringende muziekstijl. Woodkid maakt composities met elementen uit pop, elektronica en uiteraard filmmuziek. Zijn bezwerende diepe stemgeluid maakt zijn muziek even groots als kunstzinnig.

Vandaag is ook de single Pale Yellow gelanceerd en meer daarover in ons wekelijkse overzicht van Nieuwe releases.

Het is alweer bijna zes jaar geleden dat Woodkid met shows op Into The Great Wide Open en in Paradiso optrad. Hier wist hij het publiek volledig in te pakken met zijn grootse composities, dus het wordt tijd dat we hem weer kunnen zien. Met een optreden in AFAS Live kun je er op rekenen dat behoorlijk uitgepakt zal gaan worden.

Tickets zijn vanaf dinsdag 16 juni 2020 verkrijgbaar en de organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiƫle kanalen te kopen, omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten anders groot is. Bij eventuele afgelasting van de show garandeert de organisatie het volledige aankoopbedrag direct terug te storten op het rekeningnummer van de kaartkoper.

Meer info en tickets klik hier

 

Woodkid

20-01-2021

AFAS Live, Amsterdam


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *