Uitbreiding line-up Best Kept Secret Festival

Vorig jaar november maakte de organisatie van Best Kept Secret de complete line-up van de 2022 editie bekend. Eind februari werden we verrast met een nachtprogramma waar nog eens 50 acts werden gelanceerd. Die zullen tijdens nacht optreden op  de nieuwe stages The Floor, Coney Island en Lake District

Ook werd bekend dat er een herindeling van het festivalterrein komt en hoe dat er precies uit gaat zien is nog niet bekend. Wel is de FOUR omgedoopt naar The Floor. Coney Island is een eiland waar het Brusselse Kiosk Radio diverse artiesten zal ontvangen, maar waar Lake District zal komen is tot nu toe onbekend.

Vandaag werd bekend dat de programmering toch nog verder uitgebreid zal worden, want de volgende acts zijn nog toegevoegd, Onder andere de Franse post-punk band Unschooling en het Nederlandse indiekwartet Pip Blom en verder Carista, Cero Ismael, Meskerem Mees en Future Husband.

Er is ook minder goed nieuws want Soul Wax heeft laten weten toch niet op te kunnen treden, maar komen de gebroeders Dewaele met een speciale 2MANYDJS LIVE performance als vervanging.

Wil je weten wie welke dag optreedt, kijk dan op de website, waar je ook nog een ticket kunt scoren.

Best Kept Secret Festival

10-12 juni

Beekse Bergen, Hilvarenbeek

 

Voor info en tickets klik hier