Billie Eilish naar de Ziggo Dome

Vandaag maakte Billie Eilish het eerste deel van haar ‘Happier Than Ever’ tour bekend en zal  zaterdag 18 juni 2022 in de Ziggo Dome een concert geven.  29 april lanceerde zij haar eerste single ‘Your Power’ van het nieuwe album ‘Happier Than Ever’ wat op 30 juli uitkomt.

Billie Eilish behoeft natuurlijk geen introductie want de pas 19 jarige wereldster speelt al een paar jaar alle zalen en festivalweides helemaal plat. Zo denken wij nog steeds terug aan haar laatste optreden in Nederland, toen ze samen met haar broer Finneas, de Alpha e.o. op Lowlands 2019 volledig plat speelde. Het was volgens ons de meest drukbezochte show ooit op Lowlands. Behalve dat, mag zij ook onder andere Dave Grohl van de Foo Fighters tot haar fanbase rekenen.

De oplettende lezer zal het opgevallen zijn dat haar optreden in de Ziggo Dome op de tweede dag van Pinkpop valt. Je hoopt dan dat ze ook op het oudste popfestival van Nederland zal staan, maar kijkend naar het tourschema is die kans klein.  Zoals je mag verwachten zit haar schema bomvol, want weliswaar is vrijdag 17 juni 2022 nog leeg, maar ze heeft er dan wel zes concerten in 7 dagen in Engeland op zitten. Omdat op Pinkpop dag 3 de start van haar tour in Duitsland is, denken wij dat het concert in de Ziggo Dome haar enige in Nederland zal zijn. 

De kaartverkoop start vrijdag 28 mei 2021, om 10:00 uur en als je een kaart wilt scoren zou ik maar vast inloggen.
Dat Eilish een beetje rekening houdt met haar merendeels jonge fans zien we terug in de ticketprijs vanaf € 43,68, excl. servicekosten. 

Billie Eilish

Ziggo Dome Amsterdam

18 juni 2022

 

Meer info en tickets (vanaf 28 mei, 10:00 uur) klik hier