Moby – All Visible Objects

11 tracks
Releasedatum: 15 mei 2020

Het nieuwe album ‘All Visible Objects’ van Moby zal komend weekend gelanceerd worden. Bij het luisteren van de plaat zien we diverse mini podia van anderhalf bij anderhalf meter waar mensen in hun eentje uit hun plaat gaan. Vanaf het balkon, in het open raam van je stads appartementje of gewoon lekker in je tuin! Shake it, like it’s 1999!

Het eerste nummer Morningside is als een zwengel, je weet wel, zo’n ding waar je heel vroeger je auto mee moest starten. Morningside doet hetzelfde, het zwengelt je aan en voor je het weet ben je op reis. Lekker opwarmen met op de achtergrond die inmiddels onmiskenbare Moby techno en electro sound. Lekker. 

Moby wordt op dit album vocaal ondersteund door onder meer Mindy Jones en D.H. Peligro (Dead Kennedys). De laatste is o.a. te horen op de single ‘Power is Taken’. Naast negen nieuwe tracks nam Moby ook een cover van Bryan Ferry’s ‘My Only Love’ op en gebruikte hij een sample van Linton Kwasi Johnson’s ‘Two Sides of Silence’.

De afgelopen tien jaren heeft Moby 100% van de opbrengsten van zijn werk gedoneerd aan dieren- en mensenrechten organisaties. Ook de opbrengsten van ‘All Visible Objects’, waarvan de songtitels gebaseerd zijn op de diverse organisaties die door Moby gesteund worden, zullen volledig aan het goede doel gedoneerd worden. Alsof jezelf muzikaal verwennen nog geen goed doel op zich was…

 
 
Tracklist
 
Morningside – 5:31
 
My Only Love – 5:45
 
Refuge – 5:45
 
One Last Time – 5:34
 
Power Is Taken – 5:48
 
Rise Up In Love – 5:47
 
Forever – 5:18
 
To Much Change – 9:47
 
Separation – 6:42
 
Tecie 7:33
 
All Visible Objects – 9:17
 
© Regine Pijning | All Rights Reserved
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *