Theater- en dansprogramma Lowlands 2023

Lekker!

Bekijk de LL23: Theater en dans-trailer van Lowlands op YouTube en je wil eigenlijk geen één act missen. Er is van alles wat, van dans met een serieus verhaal zoals De Bananengeneratie van Theater Oostpool (met verhalen van vijf Oost-Aziatische Nederlandse acteurs over hilarische cultuurverschillen, verborgen racisme en botsende normen en waarden) tot crowdsurfende bananen bij Down the Lol Hole, de punkgoochelshow van de ongediplomeerde tovenaars Magic Tom & Yuri. Op Lowlands zie je het allemaal. Dans, acrobatiek, ontroering èn hilariteit. 

Circumstances – EXIT brengt in een decor van één wipwapmuur en vijf deuren die bewegen een adembenemende performance van vier acrobaten. Podiumkunstwerk vol muziek, film, absurde comedy en fenomenale breakdance vind je bij de show CONTROLE van 155 & Maas Theater en Dans. DOX en de Toneelmakerij  brengen The Hot Peaches: Een extravagante show gaat over het leven van het tijdloze fenomeen Hot Peaches en de taferelen in zijn gelijknamige New Yorkse club. Acht performers vertellen hun verhaal met een lach en een traan via muziek, dans, tekst en natuurlijk uitbundige drag fashion.

Een blacklight-dansspektakel over universele tienerproblemen wordt gebracht door Oxygen | Jennifer Romen in Delusion. 

Wil je zelf ook dansen? Kom dan naar de Bollywood Dansworkshop van Pretima Ke Dewashrie en laat je door choreograaf en bharata natyam-specialist inspireren tot fijnbesnaarde technieken, verhalende handgebaren en gracieuze expressie tijdens deze sprookjesachtige dansworkshop.

Genoeg te zien, genoeg te beleven, genoeg te genieten. 

© Regine Pijning

 

 

 

Foto | Scapino Ballet | Lowlands 2019 | © Fotono Photography | All Rights Reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *