The Strokes naar Best Kept Secret Festival

Vandaag maakte festivaldirecteur Maurits Westrik in een livestream bekend dat The Strokes de laatste headliner voor Best Kept Secret Festival is. Hiermee heeft de organisatie een hele bijzondere act aan zich weten te binden. De band heeft namelijk sinds 2006 niet meer in Nederland opgetreden.

Voor wie The Strokes niet kent, de band komt uit New York en is in 1998 opgericht. Met hun debuutalbum ‘Is This It’ uit 2001 werden zij gezien als dé referentie voor Post Punk en vele bands zijn door hun geïnspireerd, denk aan Arctic Monkeys, Interpol en The Libertines. Ze treden nog maar sporadisch op en hun laatste tour is in 2011 geweest. Het laatste album is uit 2013, maar er staat voor dit jaar een nieuw album gepland, dus we rekenen erop dat we op Best Kept Secret nieuw werk te horen zullen krijgen.

De headliners voor de komende editie zijn dus,  The National (10 years of High Violet) op vrijdag, The Strokes op zaterdag en Massive Attack op zondag. Eerder werden al Belle and Sebastian, Fontaines D.C., Metronomy, black midi, Rolling Blackouts Coastal Fever en Weyes Blood bekend gemaakt.

Er zullen nog een hoop aantal acts worden toegevoegd en uiteraard houden wij je op de hoogte.

Best Kept Secret Festival

12 t/m 14 juni

Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Meer info en tickets  klik hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *