The National op Best Kept Secret 2021

Ze stonden gepland om dit jaar de vrijdag van Best Kept Secret Festival in Hilvarenbeek af te sluiten. Gelukkig heeft de organisatie ze ook weten te boeken voor de 2021 editie, waar ze de wederom de headliner voor de vrijdag zijn.

Festivaldirecteur  Maurits Westerik daarover: “The National zijn en blijven ons trouw, ook zij komen volgend jaar alsnog naar Best Kept Secret… De muziek van The National is de ultieme soundtrack in eenzame tijden en biedt hoop voor een betere toekomst samen! Na de bekendmaking van The Strokes als headliner op Best Kept Secret 2021 vorige week, waren de reacties zo goed dat we heel blij zijn om ook deze ultieme liveband aan te kondigen.”  

Met de eerder bekendmaking dat ook The Strokes volgend jaar van de partij zullen zijn ,  ontbreekt allen Massive Attack nog om de geplande headliners van dit jaar mee naar volgend jaar te nemen.
Het festival op het evenemententerrein Beekse Bergen zou volgend weekend 12 t/m 14 juni gehouden worden en vanwege de Corornacrisis voor dit jaar geannuleerd. Wel heeft de organisatie beloofd dat 12 juni de gehele line-up voor volgende jaar bekend wordt gemaakt. 

Zaterdag 13 juni om 10:00 gaan de nog beschikbare tickets voor volgend jaar in de verkoop. Alle tickets die reeds gekocht zijn voor de 2020-editie blijven geldig voor volgend jaar.  

Kaartkopers hebben inmiddels bericht ontvangen over hun ticketopties. Zij hebben de kans de bekendmaking van de line-up af te wachten vóór zij hoeven te beslissen of zij hun ticket al dan niet houden. Net als andere Nederlandse festivalorganisatoren en de rest van de culturele sector sluit Friendly Fire, de organisator van Best Kept Secret, zich aan bij het initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later’.  

 

Best Kept Secret Festival

11 t/m 13 juni 2021 

Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Meer info en tickets  klik hier

Foto © Fotono Photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *