TakeRoot trakteert!

Wie jarig is, trakteert, en Take Root doet dat in samenwerking met de Groningse Graansilo met een speciaal gebrouwen IPA biertje, de Silver Harvest.
Naast deze traktatie, kijken wij natuurlijk vooral uit naar al het muzikale lekkers waarop getrakteerd gaat worden op deze 25e editie van Take Root.

Zaterdag 4 november is het zover en wij kunnen niet wachten. Op het hoofdmenu staan Hermanos Gutiérrez, Tami Neilson, Ian Noe en Josh Ritter. De zaterdagspecials worden verzorgd door Fantastic Cat, Robert Finley, Old 97’s en Thee Sacred Souls. De net bekend gemaakte toetjes zijn Tami Neilson, Espanola, Lisa O'Neill en The Pink Stones. De eerder bekend gemaakte L.A. Edwards wordt vervangen door Aaron Boyd.

TakeRoot volgt de ontwikkelingen in Nashville op de voet, biedt grote namen uit het genre een podium en introduceert de nieuwe generatie in Nederland én Europa. Daarmee heeft het festival zich zowel landelijk als internationaal op de kaart gezet. Voor Europese muziekprogrammeurs is het festival een belangrijke plek om nieuwe namen te ontdekken.

Deze 25e editie borduurt voort op het succesverhaal dat TakeRoot al sinds 1998 is: een muzikale tijdreis door Noord-Amerika, bakermat van blues, country, folk, soul, rock en noem maar op. Kijk voor de volledige line-up op de website van het festival.

TAKEROOT 2023

Zaterdag 4 november

SPOT/ De Oosterpoort, Groningen

Ticket: € 57,50 (incl. servicekosten)

Meer info en tickets klik hier

© Regine Pijning