Special guests Kings Of Leon bekend

Aan de vooravond van Bospop op 7 juli  geeft Kings Of Leon een concert op Evenemententerrein Weert, hetzelfde terrein als het festival.  Bij de aankondiging van dit concert in november vorig jaar werd al verklapt dat er nog 3 acts aan de avond zouden worden toegevoegd. Vandaag is bekend geworden dat StereophonicsBalthazar en Ten Times A Million de specials guests van de avond zullen zijn.

De hits van het Britse Stereophonics staan al jaren hoog in de hitlijsten en de band heeft vorige week het nieuwe album 'Oochya!' gelanceerd. Wij coverden zowel in 2018 als 2019 de toffe shows in AFAS Live. 

Tijdens de herfst van vorig jaar, toen de zalen voor 2/3 gevuld konden worden, zagen we onze zuiderbuur Balthazar een spetterende show in Paradiso geven. Deze Belgische band volgen we al jaren en behalve in Weert staat de band dit jaar ook nog op Lowlands en Dauwpop.

Ten Times A Million is van eigen bodem en deze alternatieve rockband timmert ook al een behoorlijk tijd aan de weg. In 2012 startte de band onder de naam Mandrake's Monster, maar besloot tot een naamwisseling omdat de ingeslagen muzikale weg niet echt meer paste. Wij zagen Ten Times A Million voor het eerst optreden  tijdens  Noorderslag 2019. 

Voor dit minifestival zijn nog kaarten beschikbaar.

Kings Of Leon met special guests StereophonicsBalthazar en Ten Times A Million 

07-07-2022

Evenemententerrein Weert

Voor meer info en tickets klik hier

Foto | Stereophonics | AFAS Live 2018 | © Paul Barendregt | All Rights Reserved