Robbie Williams terug op Pinkpop

Vandaag werd bekend gemaakt dat Robbie WIlliams weer terugkeert naar Megaland in Landgraaf. Hij zal de zaterdag van Pinkpop afsluiten. Williams sloot in 2015 (foto) met een spetterend optreden ook de tweede dag van het festival af en we zien hem dus weer op de 52e editie.

Verder zijn Editors en Goldband toegevoegd aan de line-up.  Editors is natuurlijk een oude bekende, maar de Nederlandse Goldband is pas 3 jaar actief en hebben inmiddels op vele grote festivals gestaan, Zo speelden ze dit jaar op Lowlands een afgeladen Alpha volledig plat. De band wordt wel het Doe Maar van nu genoemd.

Eerder werd al bekend dat P!NK de headliner van de vrijdag is. We zijn benieuwd of de afsluiter van de zondag een toffe rockband zal zijn. 

Pinkpop wordt gehouden van 16 t/m 18 juni 2023 en de reguliere kaartverkoop start zaterdag 26 november om 10:00 uur. Het enige officiële verkoopkanaal is Ticketmaster. Reguliere kaarten zijn niet eerder te koop dan zaterdag 26 november 10:00 uur. De bezoekers die in 2020 en 2021 hun kaarten hebben gehouden voor de verplaatste 51e editie van het festival krijgen zoals beloofd voorrang op de reguliere kaartverkoop. Daarover krijgen zij nog bericht. Ticketprijzen worden later bekendgemaakt.

Pinkpop 2023

16 t/m 18 juni 2023

Megaland, Landgraaf

Voor meer info klik je hier

 

Foto | Robbie Williams | Pinkpop 2015 | © Fotono Photography