Openluchttheater Caprera start weer op.

De medewerkers van Openluchttheater Caprera in Bloemendaal hebben de afgelopen weken lopen passen en meten om te kijken welke mogelijkheden er liggen met de aangekondigde versoepelingen vanaf 1 juli. Omdat voorstellingen in openluchttheaters aangemerkt worden als een buitenactiviteit, zijn zij met inachtneming van alle regels tot de conclusie gekomen dat zij ruimte hebben om per show 250 bezoekers toe te toelaten.

Dat biedt natuurlijk volop mogelijkheden en zeker als acts meerdere shows op een dag kunnen geven. Chef’Special trapt op 10 juli af en binnen no time waren de 10 shows van de Haarlemse band  uitverkocht. Daarop is besloten om nog 7 shows toe voegen.  

Andere artiesten die hun opwachting zullen maken zijn o.a.  Jett Rebel, Veldhuis & Kemper, Kasper van de laan, Lavinia Meijer, Willeke Alberti, Jan Willem Rozenboom met het Franz Schubert Theatercollege, Francis Van Broekhuizen: Leve De Kunst, Leve De Liefde, Joost Spijkers met ‘Iemand Als Jij’, Henry van Loon – Onze Henry, Wolter Kroes, Suzan & Freek, Miss Montreal. 

Voor meer info en tickets klik hier

 

Foto © Fotono Photography | All Rights Reserved

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *