Nieuwe releases week 36, 2022

Sam Feldt & Gavin James – Better

Op zijn nieuwe single ‘Better’ werkt Sam Feldt samen met Ierse singer-songwriter Gavin James. Het nummer is al een paar jaar in de maak, maar wordt nu pas uitgebracht, nu dingen na verschillende lockdowns weer beter zijn. Een lekker luisternummer met oppeppende boodschap.

Robbie Williams - XXV (foto)

Hij bestaat nog, Robbie Williams, al 25 jaar kennen we hem inmiddels als solo-artiest. Om dat te vieren brengt de zanger het jubileumalbum ‘XXV’ uit. Op het album zijn de grootste hits te horen, opgenomen met het Nederlandse Metropole Orkest. Een fijne plaat waarmee je als muziekliefhebber heerlijk nostalgisch terug in de tijd reist.

MEAU - Blijven Rijden

Het is inmiddels een jaar geleden dat MEAU doorbrak met ‘Dat Heb Jij Gedaan’ – ja, echt een jaar geleden al. Nu is daar ‘Blijven Rijden’, een nummer dat menig festivalganger vast al eens voorbij heeft horen komen van de zomer. En we vinden het dan ook echt een zomernummer, prima om nu te luisteren en nog eens terug te denken aan de afgelopen warme maanden.

Lonely The Brave - Only You Say It

‘Only You Say It’ is de eerste nieuwe single die de band uitbrengt na het album ‘The Hope List’ van begin 2021. We hebben er dus even op moeten wachten, maar dat blijkt het meer dan waard te zijn geweest. Het nummer komt als voorbode van de deze week gestarte UK tour, die hopelijk op zichzelf dan weer een voorbode is van een grotere tour… Sowieso komt er volgend jaar een nieuw album aan aldus de band, kijken wij alvast weer naar uit!

Behalve deze toffe releases, tippen wij ook:
Santigold - Fall First

Preoccupations - Arrangements

Pixies - Dregs of the Wine

Built To Spill - Gonna Lose

Krezip - Ready For More

The Amazones - How Will I Know If Heaven Will Find Me

©  Céline Claassens

 

Foto | Robbie Williams | Pinkpop 2015 | © Fotono Photography