Nieuwe releases week 13

Een nieuwe rubriek op onze website. Elke week komt er weer een hele stapel aan nieuwe muziek uit, wij helpen je graag en hebben de tofste releases van deze week voor je op een rijtje gezet. Heel veel luister plezier!

 

Sam Fender (foto) – Back to Black

Sam Fender bracht afgelopen week een bijzondere cover uit, namelijk een nummer van Amy Winehouse. Erg gewaagd, maar wij vinden deze cover erg geslaagd! Luister zelf maar.

 

 

Danny Vera – Hold on To Let Go

Vorige week plaatste Danny Vera een nieuwe video op zijn sociale media met de titel: ‘Vera’s home recordings #1’. Hij speelde vanuit zijn huis een nieuwe nummer: ‘hold on to let go’. ‘Zomaar een nieuw liedje omdat ik toch niks anders te doen heb, en jullie waarschijnlijk ook niet.’ Door de vele positieve reacties bracht Danny het nummer uit als single en is het nu overal te beluisteren. Wij hopen op meer Vera’s home recordings!

 

Diggy Dex – Altijd Dichtbij

26 maart is de verjaardag van Diggy Dex, als traktatie bracht hij het nummer ‘Altijd Dichtbij’ uit ‘voor iedereen thuis vanuit mijn huis’.

 

Dua Lipa – Future Nostalgia

Future Nostalgia is het tweede studioalbum van de Britse zangeres Dua Lipa. Don’t Start Now, was de eerste single van het album, en kwam uit in november 2019. Het nummer werd wereldwijd goed onthaald. Het wist in vele landen de top 5 van de officiële hitlijsten te halen, benieuwd of de rest van het album net zo goed is? Luister dan snel!

 

 

 

5SOS – Calm

Calm is alweer het vierde studio album van de Australische pop rock band 5 Seconds of Summer. Eerder deze week bracht de band hun nieuwe single ‘Wildflower’ al uit, welke natuurlijk ook op het album staat, een super catchy song met hele toffe stopmotion videoclip!

 

 

 

Pearl  Jam – Gigaton

Gigaton is alweer het elfde (!) album van de Amerikaanse rockband Pearl Jam. Het is het eerste studioalbum in zeven jaar van de band. Naar onze mening weer een steengoed album, wij hopen ze snel te zien op de grote festivals!

 

 

Thijs Boontjes – Thermopane

Speciaal voor de ‘Lockdown Sessions’ van Radio 1 schreef Boontjes het nummer ‘Thermopane’. ‘Ik heb de oplossing voor een groeiend, groot probleem: mits gescheiden door wat THERMOPANE.’ aldus Thijs Boontjes. Het nummer is nu overal te beluisteren maar check ook zeker de creatieve clip.

 

 

DeWolff & Friends – Queen of Hearts

Nu de meeste mensen thuis zitten, zitten muzikanten natuurlijk ook ‘gewoon’ thuis. Zo ook de mannen van DeWolff. Dat weerhoudt ze er niet van om lekker muziek te blijven maken, ook al kunnen ze niet samen in één ruimte zijn. Zo namen ze apart van elkaar het nummer Queen of Hearts op, daarbij vroegen ze ook nog wat collega muzikanten voor een bijdrage. Dit alles samen werd gemixt tot een toffe song!

 

© Nonja de Roo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.