Nieuwe namen voor Dauwpop 2022

Zoals bekend wordt de 26e editie van Dauwpop dit jaar niet alleen op Hemelvaartsdag, 26-05-2022, gehouden, maar de organisatie heeft vrijdag  27-05 eraan toegevoegd. Al eerder werd bekend dat Editors de headliner van dag twee zou zijn en vandaag zijn de volgende acts voor de vrijdag bekend gemaakt: Balthazar (foto), Eefje De Visser, Meau, Rondé, The Vices, Sylvie Kreusch, Kids With Buns, Claw Boys Claw, Weval, Moss, Hang Youth, STUK, FeestDJRuud, The Dean en Babs

Daarnaast is de line-up voor de donderdag uitgebreid en ziet er als volgt uit: Kensington, Chef’Special, Wolfmother, Froukje, Goldband, Maxi Jazz ( van Faithless), S10, PACESHIFTERS, Antoon, Mattiel, Confidence Man, Ashafar, Dopebwoy, The Partysquad, The Lounge Society, The Waterboys, Kriss Kross A’dam, Bazart, Flemming, Pronk, DOOL, Temple Fang, ADF Samski, Drukwerk, WH Lung en Magnetic Spacemen.

Helaas is de donderdag al stijf uitverkocht, maar voor de vrijdag zijn nog kaarten verkrijgbaar. Ook is er voor beide dagen een camping beschikbaar. Alle info daarover vind je op de website.

Dauwpop

26 + 27 mei 2022

Hellendoorn

Meer info en tickets, klik hier

 

Foto | Balthazar | Paradiso 2021 | © Fotono Photography | All Rights Reserved