Kings Of Leon en Snow Patrol samen naar Zuiderpark

 

Op 26 juni 2020 kun je in het Zuiderpark in Den Haag niet genieten van niet één, maar twee mooie bands: het Amerikaanse Kings of Leon komt namelijk op bezoek, maar ook de Ieren van Snow Patrol zijn aanwezig. Beide bands geven een eigen open-air show waarbij zelfs nog twee artiesten zullen aansluiten. Deze worden volgend jaar bekend gemaakt.

Maar zelfs zonder de aankondiging van nog twee namen zijn deze twee bands natuurlijk al zeer de moeite waard. Snow Patrol viert hun 25-jarige bestaan, een flink aantal jaar waarin de band een behoorlijk fijne plek in de muziekwereld heeft ingenomen. De hit ‘Chasing Cars’ die Snow Patrol wereldwijde bekendheid gaf, werd dit jaar bekroond met de titel ‘Most Played Song’ op de UK radio in de 21e eeuw. En dit is maar één van de bekroningen naast platinum albums en verschillende award nominaties.

Kings of Leon is net wat minder lang aan het werk, maar vanaf 2003 heeft de band toch ook meer dan genoeg bereikt. 7 uitgebrachte albums waarvan er wereldwijd 21 miljoen over de toonbank zijn gegaan, een directe nummer 1 positie voor het laatste nieuwe album ‘WALLS’ in de VS, UK, Canada, Nieuw-Zeeland, Ierland en Oostenrijk en zo kunnen we nog wel wat mijlpalen benoemen. Duidelijk mag zijn dat Kings of Leon al lang niet meer genegeerd kan worden in de muziekwereld.

Negeren zullen we ze ook zeker niet, en we raden iedereen aan om aanstaande vrijdag, 13 december, klaar te zitten voor de ticketverkoop die om 10.00u van start gaat via Ticketmaster.

KINGS OF LEON & SNOW PATROL

+ special guests

Vrijdag 26 juni 2020 | Zuiderpark – Den Haag

Meer informatie over het open-air concert is te vinden op mojo.nl

 

Foto: Kings Of Leon op Pinkpop 2017, © Fotono Photography | All Rights Reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *