Eerste namen Down The Rabbit Hole 2020

Nog een kerstcadeautje voor jezelf nodig? Zorg dan dat je aanstaande zaterdag, 21 december, om 11.00u klaar zit voor de ticketverkoop van Down The Rabbit Hole! Het festival maakt namelijk vandaag al een flinke waslijst aan prachtige namen bekend. En als we zeggen prachtig, dan bedoelen we ook prachtig…

Een paar van de toppers die op 3-5 juli in de Groene Heuvels neerstrijken:

Tyler, The Creator

Het hiphop multitalent is een gevestigde naam in de scene die zich van typische, controversiële ‘zero fucks given’ artiest ontwikkelde tot een kwetsbare ziel met gevoelens. Het album ‘Flower Boy’ uit 2017 laat horen dat dit ontpoppen tot teer zieltje geen enkel effect heeft gehad op Tylers instinct voor fantastische hooks en intrigerende verses. Ook op het podium blijft de rapper een beest, dus gaat dat zeker zien!

Disclosure

Na een wat rustigere periode is Disclosure weer op volle kracht terug. De muzikale mash-up van garage, pop, house en wat nog meer staat altijd garant voor een fijn feestje. Of er enkele van de gastartiesten met de heren mee naar Down The Rabbit Hole reizen valt te bezien, maar horen zul je de stemmen van o.a. Khalid, Sam Smith en Lorde vast wel in de catchy tunes van Disclosure.

BECK

En dan BECK, die in de afgelopen 25 jaar nooit is weggeweest. Het kan je smaak zijn, of niet, maar dat Beck Hansen een flinke stempel op de muziekwereld gedrukt heeft, valt door niemand te ontkennen. Van het gruizige ‘Loser’ tot het recent verschenen kosmische popalbum ‘Hyperspace’- Beck is van alle markten thuis en weet aan elk genre zijn eigen draai te geven. Wij adviseren: drankje in de hand en de relax-stand aan.

FKA twigs

In 2015 maakte de Britse FKA twigs al indruk op Down The Rabbit Hole en komende zomer komt ze dit waarschijnlijk overtreffen. Zeker als haar festival show ook maar een fractie in zich heeft van haar recente tour met o.a. een concert in Carré. Een waar R&B spektakel met schitterende kostuums, intrigerende choreografieën en dan natuurlijk haar fantastische stem. Komt dat allen zien!

En daar houdt het niet mee op, want ook HAIM, Kacey Musgraves en Wilco reizen naar De Groene Heuvels samen met:

BANKS  BICEP (Live), Big Thief, Black Pumas, Bombay Bicycle Club, Cage The Elephant, Charli XCX, girl in red, IDLES, Jehnny Beth, Kate Tempest, Loyle Carner, Sticky Fingers, Thomas Azier, Tierra Whack ,Tones and I, Two Door Cinema Club, Whitney, Gigi Masin, Joy Crookes, KI/KI, Kumbia Boruka, L’Impératrice, Men I Trust, The Murder Capital, Santrofi en Tyler Childers. 

Al met al 34 (!!!) mooie namen die door Down The Rabbit Hole zomaar even onder onze kerstboom gelegd worden. Zoals gezegd; doe jezelf dat kaartje nou maar gewoon cadeau want de line-up is nu al top! 

Down The Rabbit Hole vindt plaats op 3-5 juli 2020. Meer informatie vind je op www.downtherabbithole.nl waar vanaf zaterdag 21 december om 11.00u ook de ticketverkoop start.

© Céline Claassens 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *