Eerste namen Dauwpop

Dauwpop stond gepland voor 29 mei 2021, maar ook dit festival is verschoven naar het eerste weekend van september. Om precies te zijn zal zaterdag 4 september het festival traditiegetrouw in Hellendoorn plaatsvinden. De organisatie had bij het cancelen van de 2020 editie al aangekondigd zoveel mogelijk namen van die line-up mee te willen nemen naar dit jaar en dat is voor in ieder geval de Nederlandse acts gelukt, want wie zullen allemaal naar Hellendoorn afreizen?

Kensington, Chef’SpecialTyphoon,  Eefje De Visser, Bökkers , S10,  Dopebwoy,  Bilal Wahib,   Sports Team (UK), Kris Kross Amsterdam,  The Partysquad, Wies, Pip Blom,  Klangstof,  Sons, Joost, Drukwerk,  Thijs Boontjes Dans- en Showorkest,  Zwangere Guy,  Darlyn,  ADF Samski,  Ashafar,  Gotu Jim,  Beatcrooks,  Partnerruil,  Personal Trainer, Ploegendienst en Heavy Lungs (UK)

Zoals je ziet staan er ook al een aantal buitenlandse acts vermeld en de organisatie laat weten dat zij graag meer buitenlandse acts willen toevoegen, maar daarvoor zijn ze natuurlijk afhankelijk van de eventuele dan geldende  reisbeperkingen. De ticketverkoop is reeds van start gegaan.

Dauwpop

Zaterdag 4 september 2021

Hellendoorn

Meer info en tickets, klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *