Eerste namen Best Kept Secret 2020

 

Vandaag lanceerde organisator Friendly Fire de eerste namen voor Best Kept Secret Festival 2020. Massive Attack zal het festival op zondag 14 juni afsluiten. The National is de tweede headliner en zal vrijdag 12 juni afsluiten.

Het is alweer even geleden dat Massive Attack in Nederland is geweest. De triphoppers die eind jaren 80 hun eerste single uitbrachten, braken echt door in de jaren 90. De show die voor BKS aangekondigd is, wordt een show waarin je via visuele een terugblik op hun carrière zal geven.

The International viert in mei het tienjarig jubileum van de hun album ‘High Violet’ en grijpt dit aan om een speciale show op BKS te geven, waar ook gastoptredens aan worden toegevoegd.

De achtste editie van Best Kept Secret festival wordt wederom gehouden op het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek, van 12 t/m 14 juni 2020. De kaartverkoop start dinsdag 10 december om 20.00 uur, via onderstaande link. Behalve de weekendkaarten zullen dan ook alle reserveringen accommodaties in de verkoop gaan.

 

Voor meer info en tickets klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *