Editors naar dag 2 van Dauwpop

Ja je leest het goed, Dauwpop 2022 heeft een extra dag aan het festival toegevoegd en heeft Editors als headliner van dag twee weten vast te leggen!
Over hoe dat allemaal in zijn werk is gegaan zegt festivaldirecteur Rob Telgenkamp:
“Editors is een band die al jaren aan de top meedraait, grote zalen en clubs uitverkoopt en op alle beroemde festivals staat. Nou draaien wij ook al wel een tijd mee maar de kans om deze band te boeken komt niet elk jaar voorbij. Nu dus wel, een dag na de originele datum van Dauwpop. Dat willen we niet laten voorbij gaan en we zijn ook wel toe aan een dag extra vermaak na zoveel gemiste edities. Dus hebben we snel de knoop doorgehakt en gaan we vol voor een extra dag Dauwpop op de vrijdag.”

Voor de eerste dag van Dauwpop, Hemelvaartsdag 26 mei 2020, zijn inmiddels de volgende namen vastgelegd:
Kensington, Chef’Special, Wolfmother, Froukje, Goldband, Maxi Jazz ( van Faithless), S10, PACESHIFTERS, Antoon, Mattiel, Confidence Man, Ashafar, Dopebwoy, The Partysquad, en The Lounge Society.

Overigens is de donderdag van het festival  al stijf uitverkocht en de verkoop van dag twee gaat op zaterdag 11 december 2021 om 10:00 uur van start.  Overigens zijn voor beide dagen ook campingtickets verkrijgbaar.

Dauwpop

26 en 27 mei 2022

Hellendoorn

Meer info en tickets, klik hier

 

Foto| Editors | Down The Rabbit Hole 2019 | © Par-pa fotografie | All Rights Reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *