Dans- en theaterprogramma Lowlands 2022 bekend

Dans!
 
Het dans- en theaterprogramma van Lowlands 2022 is bekend gemaakt en man, wat hebben we zin om te dansen! Met 12 internationale theater- en dansgezelschappen heeft de Juliet weer van alles te bieden. Van de hallucinante dansmoves van de Londense Hofesh Shechter Company tot een mix van drag en circus van The House of Circus. Warping Soul van Conny Janssen Danst is een voorstelling waar we zeker naar uitkijken, de dansers worden opgehitst door experimentele beats van Rival Consoles. Op zaterdagochtend kun je zelf als schijnend danstalent in een cirkel- en line dans opgehitsts worden; om 11.30 is er een Dansworkshop XL in de Heineken tent,  dat is nog eens lekker de dag beginnen. 
 
Verder zijn we benieuwd naar de bekroonde voorstelling Boys won't be boys, waarin het mannelijkheidsideaal aan de tand wordt gevoeld en naar Permanent Destruction, Pain against fear. Dikke beats & beukende bassen omlijsten dit bloed-intense muziektheater. Of wat te denken van 155 en Magic Tom & Yuri, waarin oude alto's je met (break-)dance en comedy terugvoeren naar de hoogtijdagen van poppunk, emo, nu-metal en slobberjeans. 
 
Laat je inspireren, meevoeren, verbluffen en verrassen - het programma Dans en Theater van Lowlands is als het likeurtje bij je koffie, als het blokje kaas bij je wijn, de bitterbal bij je bier. Om je vingers bij af te likken. 
 
© Regine Pijning